SFP RKP kamanjasivusto kampanjsajt rikare.fi Rikkaampaa Suomea äänestetty alas rikare Finland har röstats ned Svenska Folkpartiet Ruotsalainen Kansanpuolue Eduskuntavaalit Riksdagsvalet 2011 Persussuomalaiset Astrid Thors Maahanmuutto

RKP:n kampanjasivusto töhritty ihmisten mielipiteillä | SFPs kampanjsajt nerkladdad av riktiga människors faktiska åsikter

“pointtini oli kuitenkin se, että suomenruotsalaisena tunnen suurta häpeää SFP/RKP:n toiminnasta. he pilaavat meidän kaikkien kunnon suomenruotsalaisten maineen. ei, en tahdo pakottaa täyssuomalaisille ruotsia. haluan vain pitää oikeuteni puhua ruotsia. muuta en pyydä”

Edit: På natten 17.1.2010 verkar rikare.fi vara nere. Är det ddos på gång eller har pr-avdelningen gjort eutanasibeslut?

Edit 1: Journalisten (och ägaren av domänet Wikileaks.fi) Peter Sjöholm har också funderat på nertiden för Rikare.fi och menar att sajten har haft tekniska problem redan tidigare. Han påpekar också att sajten ligger på en delad server hos minimalt obskyrt företag, Pionnet Oy, och knappast har förutsättningar att klara ansenlig trafik. För övrigt verkade Rikare.fi, så vitt jag minns, se ut som en Drupal-sajt.

SFPs i stort sätt samtliga övriga sajter är tekniskt sätt belägna hos min tidigare arbetsgivare, fondägda Kulturhuset AB på CMS-platformen Digistoff 2, som driver stora delen av finlandssvenska konspirationen på webben. Kulturhusets servrar är hos Planeetta Internet Oy.

Muokkaus: Rikare.fi vaikuttaa olevan suljettu yöllä 17.1.2010. Onko joku palvelunestohyökkäys meneillään vai onko RKP:n pr-osasto tehnyt eutanasiapäätöksen? (thx Timi).

Muokkaus 1: Journalisti (ja Wikileaks.fi-domainin omistaja) Peter Sjöholm on myös miettinyt Rikare.fi:n huonoa saatavuutta ja väittää sivuston kärsineen ongelmista jo aikaisemmin. Hän mainitsee myös että sivustoa ylläpidetään pienen, Pionnet Oy-nimisen yrityksen jaetulla palvelimella, joka tuskin kestää kovin raskaita liikennekuormia. Julkaisujärjestelmältään Rikare.fi vaikutti olevan Drupal-pohjainen.

RKP:n suurin piirtein kaikki muut sivustot ajavat minun entisen työnantajan, rahastojen omistaman Kulturhuset AB:n Digistoff 2-sisällönhallintajärjestelmässä, jonka avulla moni muukin suomenruotsalaiseen salaliittoon kuuluva sivusto ylläpidetään. Kulturhusetin tekninen ympäristö ja palvelimet ovat Planeetta Internet Oy:n toimittamia.

[via:Hufvudstadsbladet]